Paul Mitchell Green Tea Tree - tuotteet nyt meillä!
 
Kaikki Green Tea Tree - tuotteet sisältävät australialaista teepuuöljyä. Tämä luonnosta saatava antiseptinen öljy tunnetaan maailmalla ennen kaikkea sen uskomattoman puhdistavista vaikutuksista.
 
Green Tea Tree - tuotevalikoimassa on virkistäviä tuotteita hiusten ja kehon puhdistukseen, hoitamiseen sekä hiusten muotoiluun koko perheelle.

 


Ostamalla Green Tea Tree- tuotteita

autat maapalloa hengittämään!


John Paul Mitchell Systems® on tukenut jo lähes 30 vuoden ajan erilaisia ympäristön asioita puolustavien järjestöjen toimintaa. Yhteistyöstään American Forest -järjestön kanssa Paul Mitchell ja Tea Tree -sarja ovat erityisen ylpeitä. American Forest -järjestö on perustettu vuonna 1875 ja tällä hetkellä se istuttaa eniten puita hakkuualueiden puiden tilalle koko maailmassa. Yksi puu tuottaa tarpeeksi happea neljälle ihmiselle. Toiminnallaan sekä American Forest että Paul Mitchell haluavat suojella maailman ekosysteemiä.


John Paul Mitchell Systems® lahjoittaa jokaisesta ostetun Tea Tree -sarjan tuotteen tuotosta osan American Forestille, joka puolestaan käyttää varat puiden istuttamiseen. Paul Mitchell Systems® on sitoutunut istuttamaan niin paljon puita, että se kattaa tuotteiden valmistuksesta ja jakelusta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt. Lisäksi yritys on sitoutunut tukemaan sekä American Forest’s Global ReLeaf että Wildlife ReLeaf -järjestöjen luonnonvarojen suojeluohjelmia.